Belastingdienst/Toeslagen

"Binnen de Belastingdienst bij de entiteit toeslagen worden voor ca. 7 miljoen allerhande toeslagen geadministreerd, verwerkt, gecontroleerd en verstrekt. Deze administratieve organisatie heeft een complexe en dynamische IT-component. Bij de entiteit zijn de Resultaatprofessionals Erwin van der Flier  en Jean Pierre de Jong werkzaam.
 
Erwin van der Flier is hierbij verantwoordelijk voor de realisatie van de virtuele infrastructuur(VMware vSphere 5.x) waarop het Toeslagen programma draait en levert daarnaast de 3de lijn ondersteuning voor de beheerorganisatie. De realisatie is niet eenmalig, maar kent een continu karakter van life-cycle management. Nieuwe releases van de gebruikte componenten zoals VMware vSphere brengen nieuwe virtualisatie mogelijkheden mee. Het meest recente hiervan is de netwerk virtualisatie. Erwin van der Flier loopt met zijn kennis en ervaring hiervan voorop in de markt, waarvan de Belastingdienst/Toeslagen baat bij heeft.
 
Het specialisme van Jean Pierre de Jong richt zich op het doorvoeren van nieuwe ontwikkelingen (realisatie) en verbeteringen van MS SQL infrastructuur, waarop het Toeslagen programma draait."